Monday, December 31, 2007

Nyttår fra Vaskeriet

Godt nytt år i Norge fra vaskeriet. Her dundrer trumlene til lokalfolket avgårde, mens vi dusjer og glemte av at dere ligger 10 timer foran og burde fått en telefon for 2 timer siden. Men, men. Kristine har debutert som hundekjører med 8 bikkjer, tre fall, to ganger mistet team, to krappe svinger, en hellende isbre (som så ut som et fossefall, to tryninger bare der), en kollisjon med 14 hunder i motgående kjøreretning, og to vellykkede passeringer av indianer på snøscooter. Sigrid sa: hahaha, og nå var du flink. Vi legger som vanlig store planer, og 2008 blir ikke noe unntak. For eksempel idag har vi dusjet, og skal vaske litt klær. Vi skal feire inngangen til neste år, som er iår allerede for dere, ved å delta på en Pot Lock med hele landsbyen. Vi ga tre indianere skyss 'til byen' tidligere, og alle her snakker om kveldens begivenhet. Tydeligvis en milepel i landsbylivet. Det blir visst fyrverkeri.
GODT NYTT ÅR fra bushveitjan og alle firbente på tunet. Vi savner dere.

3 comments:

Otto said...

Hei Kine
Godt nytt aar til dere begge,morsomt å lese bloggen om det fantastiskelivet dere tydeligvis lever i Alaskas villmark. Take care.

Klem fra Onkel Otto

Maren said...

No fant æ endelig fram! Fantastisk! Glede mæ te å følg jentan i bushen framover! Godt nytt år te dåkk bægge. Stor klæm fram Maren

Maren said...

Godt nytt år hilses fra Helga og Maren som nu e på plass i Oslo.
Så fine kvalpa!!! Men ka e det skumle bildet fer nåkkå? Ei trollkjerring dåkk har som nabo?